Uiterst precies plooien

Dankzij een unieke simulator bepalen we de slimste plooivolgorde. U ziet vooraf gedetailleerd hoe het eindresultaat eruitziet — inclusief de relevante hoekcorrecties. Dat versnelt het proces, verkleint de foutenmarge en maximaliseert de geleverde kwaliteit.

Plooien

Zijn de basiselementen gesneden via laser of waterjet? Dan plooien we ze in de gewenste eindvorm. De exclusieve software berekent de efficiëntste plooivolgorde, uiterst precies vanuit de ontvouwde lengte.

Meteen correct produceren

De 2D- en 3D-simulator garandeert de optimale productie van elk werkstuk, inclusief alle hoekcorrecties binnen de toegestane plooitoleranties. Zo maken we proefplooien overbodig. De productie levert veel sneller een bruikbaar resultaat — van bij het eerste stuk.

Stempel en matrijs

Een plooibank produceert het juiste eindresultaat door het stuk met de bovenstempel onder een exacte hoek en met de juiste kracht, in de ondermatrijs te drukken. Inox, (non-ferro)metaal en aluminium hebben elk hun karakteristieken. Dankzij de verschillende banken heeft HLT voor elke opdracht de gepaste machine voor de productie van een hoogwaardig product:

Kies voor constante kwaliteit met HLT

Constante controles garanderen conforme en identieke werkstukken — van de eerste tot de laatste plooi. HLT investeert voortdurend in de meest geschikte technologie.