Realisaties

Overtuig u van onze kwaliteit op basis van tastbare realisaties. Want wij kunnen wel zeggen dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Maar als u onze producten gedetailleerd bekijkt, ziet u dat ze nauwgezet gesneden, geplooid, afgewerkt en gelakt zijn. Daarom laten we onze realisaties graag voor zich spreken.

Productiekarren

Een Duitse klant bestelde karren om onderdelen efficiënt in de productielijn te verplaatsen. Daarvoor ontwikkelde HLT een specifiek ontwerp uit buis in S235. Na snijden, lassen en lakken volgde de montage.

Technieken:
productiekarren

Aluminium borstwering

Voor het prestigieuze Quartier Bleu-project in Hasselt produceerde HLT de aluminium borstweringen, op maat gemaakt en gelakt in de kleur die het plan van architecten De Gregorio en Citterio voorschrijft.

Technieken:

Compressorbehuizing

Een Britse opdrachtgever bestelde op maat gemaakte compressorbehuizingen in staal. HLT leverde ze gebruiksklaar, gelakt in de huiskleuren.

Technieken:
HTL - compressorbehuizing
HLT - messing lassen

Messing lasersnijden en lassen

Met de decoratieve behuizing die HLT ontwikkelde, kan je lampen stijlvol inbouwen. De armatuur bestaat uit non-ferro metaal — messing.

Technieken:

Aluminium laswerk

Voor Punch Powertrain produceert HLT aluminium batterij-boxen. Die zijn essentieel voor de ombouw van een auto naar een elektrische wagen.
 
Technieken:
HLT - ALU laswerk
HLT - inox platform

Inox platform

Citrique Belge Tienen verving een stalen platform door een roestvrijstalen (inox) variant. HLT produceerde het onderhoudsvriendelijke platform.

Technieken:

Inox collectoren

Met de lasergesneden buizen produceerde HLT unieke roestvrijstalen (inox) waterverdelers voor fonteinen. 

Technieken:
HLT - inox collectoren

Meer weten over onze totaalaanpak
voor snijden, plooien en afwerken?