Realisaties

Overtuig u van onze kwaliteit op basis van tastbare realisaties. Want wij kunnen wel zeggen dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Maar als u onze producten gedetailleerd bekijkt, ziet u dat ze nauwgezet gesneden, geplooid, afgewerkt en gelakt zijn. Daarom laten we onze realisaties graag voor zich spreken.

Aluminium borstwering

Voor het prestigieuze Quartier Bleu-project in Hasselt produceerde HLT de aluminium borstweringen, op maat gemaakt en gelakt in de kleur die het plan van architecten De Gregorio en Citterio voorschrijft.

Technieken:

Compressorbehuizing

Een Britse opdrachtgever bestelde op maat gemaakte compressorbehuizingen in staal. HLT leverde ze gebruiksklaar, gelakt in de huiskleuren.

Technieken:
  • bevestigingstechnieken
HTL - compressorbehuizing
HLT - messing lassen

Messing lasersnijden en lassen

Met de decoratieve behuizing die HLT ontwikkelde, kan je lampen stijlvol inbouwen. De armatuur bestaat uit non-ferro metaal — messing.

Technieken:
  • walsen

Aluminium laswerk

Voor Punch Powertrain produceert HLT aluminium batterij-boxen. Die zijn essentieel voor de ombouw van een auto naar een elektrische wagen.
 
Technieken:
HLT - ALU laswerk
HLT - inox platform

Inox platform

Citrique Belge Tienen verving een stalen platform door een roestvrijstalen (inox) variant. HLT produceerde het onderhoudsvriendelijke platform.

Technieken:

Inox collectoren

Met de lasergesneden buizen produceerde HLT unieke roestvrijstalen (inox) waterverdelers voor fonteinen. 

Technieken:
HLT - inox collectoren

Meer weten over onze totaalaanpak
voor snijden, plooien en afwerken?