Afwerken

Elk stuk ontbramen, parelstralen of oppervlakte-finish’en via het juiste procedé zorgt voor een perfecte afwerking of de juiste voorbereiding voor kwalitatief lakwerk.

Ontbramen

Voor een optimale las en een hoogwaardige afwerking ontbramen we de verschillende onderdelen. Zo verwijderen we de (snij)restanten volledig. De schuurband in de ontbraammachine is ideaal om:

Maximum breedte: 900 mm
Maximale plaatdikte: 80 mm

HLT - lakken 2

Oppervlakte-finish

HLT werkt de snijstukken af of maakt ze klaar voor het lakwerk in een glijslijpinstallatie. Die verwijdert bijvoorbeeld de oxidelaag bij zuurstof gesneden stukken. Zonder vervormingen van de gaten, zoals bij conventioneel trommelen. Dit is dus de perfecte nabehandeling voor (las)delen:

Maximum lengte: 430 mm

Parelstralen

Stralen met perslucht en glasparels (oftewel ‘parelstralen’), dat is ideaal om inox, aluminium, messing en staal schoon te maken en af te werken. Het resultaat van dit parelstralen? Een onderhoudsvriendelijke, gladde en zijdematte finish — ideaal om stukken klaar te maken voor lakwerk.

Straalcabine van 5,5 meter x 4 meter

Kies voor constante kwaliteit met HLT

HLT heeft alles in huis voor een perfecte afwerking van uw producten ­— inclusief duurzame laklaag. Dankzij die nauwkeurige afwerking zijn uw stukken meteen gebruiksklaar.